hhhf

hhhf

luni, 11 mai 2015

Simplu si complex





Sunt modele in origami care surprind prin frumusetea stilizarii intr-o nota monumentala in planuri putine dar frumos proportionate,ori care surprind prin redarea mai realista ,caz in care doar un exercitiu indelungat face posibila executia corecta,curata,expresiva.
Multi se plang ca nu reusesc anumite modele mai realiste care presupun multi pasi,E firesc!
Daca nu abordezi gradual aceasta tehnica ,ca in orice alt domeniu,nu iti recomand sa te apuci de ceva evident mai dificil,chiar daca multora li se pare ca printr-un mimesis a ceea ce demonstreaza cineva pas cu pas ,nu va fi greu sa obtii rezultatul dorit.
Nimic mai fals,dovada atatea comentarii potrivnice si insulte la adresa celora care incearca sa prezinte un model complex.E nevoieapoi  si de un talent pentru asa ceva!Unii explica prea incet,altii prea grabit,ori nu explica niic doar executa un model!

 Ca sa-ti protejezi nervii,sa nu arunci hartia la cos injurand pe autorul unui clip,sau al unei diagrame,ia o sarcina de lucru pe masura a cat stii ca ai acumulat ,adica nu te avanta prosteste la ceea ce evident este mai dificil ,decat dupa o experienta indelungata.
.Eu asa am procedat si asa va recomand tuturor celora care indragiti aceata tehnica si va doriti performanta.!
Capacitatea de reprezentare ,proiectare in spatiu,anumite procedee specifice ,un anumit simt geometric de constructie se formeaza ,dezvolta cu timpul.
Aveti posibilitatea sa optati in conformitate cu stadiul in care va aflati,multumita faptului ca exista n modele remarcabile la fiecare categorie de dificultate .

SUCCES!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu